Video Comel Aaisya Dhiarana ucap apa ya lepas bersin.

Aaisya dhiarana, anak perempuan Rozita Che Wan hasil perkahwinannya dengan Zain Saidin sentiasa mencuri perhatian netizen. Telatah aaisya dengan sebutan nya yang pelat tu membuatkan ramai netizen geram dengan kecomelannya. Juga terdapat produk aaisya iaitu champ champ. haa apa jadi kalau makan produk aaisya? korang lihat sendiri apa kata aaisya. hekhek

jom lihat apa tu produk champ champ : 

Hi ouls Aaisyah nak bagi uols semua harga manja harga cium cium pipi ni. Aaisyah pun nak kawan – kawan Aaisyah sihat dan cergas macam Aaisyah. Aaisyah kesian kat kawan – kawan Aaisyah selalu jer demam dan selesema. Nak pi sekolah pun tak boleh sebab tak sihatkan. Tak bestlah kalau dok ponteng sekolah. Nanti lambat pandai membaca. . . Minggu lepas kawan mummy cakap anak dia selalu sembelit sebab dia tak suka makan sayuq. Bila time nak makan jer mesti gaduh – gaduh sebab paksa makan sayuq. Siap nanggis – nanggis tau. So mummy Aaisyah bagi dia cuba Champ Champ Aaisyah. Selepas 3 hari jer dia habaq kat mummy anak dia dah senang nak buang air besaq. Dah tak susah macam dulu siap mengerang sakit. . . Mai Aaisyah nak habaq kat kawan – kawan semua uols nak aktif macam Aaisyah tak ? Uols pun kenalah rajin makan Champ Champ Aaisyah. + Siapa – siapa yang berumur 2 tahun dan ke atas + Selalu demam dan selesema + Tak suka makan sayuq dan buah + Antibodi badan tak kuat + Nak tulang kuat + Cerdas dan cergas minda . . Sekarang Aaisyah nak bagi harga manja Cuma RM45 jer sekotak selama 3 hari bermula hari ni. Tau tak harga asal RM69 sekarang Cuma RM45 saja. Uols jimat RM24 tau. . . So jangan buang masa jom whatsapp 019 963 3618 sekarang.

A post shared by AAISYAH DHIA RANA (@aaisyahdhiarana111) on

Alahai sporting nye la aisya..

To all bruneian Jumpa kami di ANAJAT COMPLEX OK …

A post shared by Rozita Che Wan (@rozitachewan1) on

Mami boleh jadi syantik tak kalu makan champ champ? 

Jumpa aaisyah di ANAJAT COMPLEX Brunei ok .. aaisyah kt sini sampai 2hb tau .

Jom lihat apa kata netizen ya dan jangan lupa komen yang baik baik sahaja. Comel nyerrr Aaisya..

so cute…

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

 

Sumber: Sumber

Facebook Comments